MAGAZİN
Giriş Tarihi : 14-01-2024 13:18

Tülin Şahin Erciyes’te çekim yaptı

Ünlü manken Tülin Şahin, 2024 yılının ilk moda çekimini Kayseri Erciyes Dağı’nda gerçekleştirdi.

Tülin Şahin Erciyes’te çekim yaptı

İç Anadolu’nun İncisi Erciyes Dağı, moda çekimine ev sahipliği yaptı. Ünlü model Tülin Şahin, ekibiyle beraber Kayseri Erciyes dağına gelerek, havanın soğuk olmasını aldırmadan birbirinden güzel kıyafetlerle moda çekimi yaptı.

-17’LERDE KIŞ KREASYONU 
Tülin Şahin soğuğa aldırmadı. Erciyes zirvesinde -17’e varan hava şartlarına rağmen 2024 yılında en çok tercih edilecek kış kreasyonlarını, sevenleriyle paylaştı. Eğlenceli anların da yaşandığı çekimde, Tülin Şahin’i ekiplerin ısıtmaya çalışması bir hayli güldürdü. 

ERCİ-YESSS
Star Tv’nin en beğenilen moda programı Tülin Şahin’le Moda’nın bu hafta ki bölümünde 2024 yılının kış kreasyonları ele alındı. Erciyes Dağı’nda gerçekleştirilen çekimlerde renkli anlar yaşandı. Model Tülin Şahin, Erciyes Dağı’nı beğenerek kendince yeni bir slogan ortaya attı. “ERCİ-YESS” dediği sloganla hem ekibi, hem izleyenleri güldürdü. 

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR?



Tülin Şahin 13 Aralık 1980, Odense Türk asıllı moda tasarımcısı, sunucu, oyuncu, yazar ve manken. 

Tülin Şahin, Danimarka'nın Odense şehrinde doğdu ve çocukluğunu orada geçirdi. Bir alışveriş merkezinde keşfedildi ve ardından profesyonel mankenlik için 1998 yılında Paris'e gitti. 

Ailesinin memleketi olan Türkiye'ye Zeki Triko ile imzaladığı mankenlik işi için geldi. Ailesi Sivaslıdır. ABDli Ünlü manken Cindy Crawford'a aşırı benzerliğinden dolayı kendisi hem Türk hem de dünya basınında Sivaslı Cindy olarak anılmıştır. 

2019 yılında Portekiz asıllı Londra'lı yatırımcı ve ekonomist Pedro de Noronha (d. 1977) ile Lisbon'da sade bir tören ile evlendi. Tülin Şahin ve Pedro de Noronha'nın kızları Siena Leyla, Kasım 2019'da dünyaya geldi. Ünlü manken, doğumdan bir süre sonra da Noronha ile ilişkisini noktaladı. Ardından ikili arasında adeta velayet savaşı başladı.



Tülin Şahin, İngilizce, Danca, İsveçce, Norveçce, Türkçe, Almanca ve Fransızca olmak üzere yedi dili çok iyi bilmektedir.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir