MAGAZİN
Giriş Tarihi : 12-01-2024 12:12

Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Birlikte yer aldıkları projelerle ve dostluklarıyla gönüllerde taht kuran Ahmet Kural ve Murat Cemcir arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Murat Cemcir ve Ahmet Kural arasında soğuk rüzgarlar esiyor


Ünlü oyuncu Ahmet Kural, küs olduğu Murat Cemcir'in kendisi hakkında söylediklerine yanıt verdi. Murat Cemcir'in "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğizde" konuşmasını değerlendiren Kural "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun" dedi.

BU ARKADAŞLIK NEDEN BİTTİ?
Uzun süredir bir arada görülmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural küslüğü hayranlarını üzmeye devam ediyor. İşler Güçler ve Kardeş Payı dizileri ile geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir Düğün Dernek, Çalgı Çengi Ailecek Şaşkınız ve Baba Parası gibi Birçok projede birlikte rol almıştı. Son dönemde ise arkadaşlıklarının bittiğine dair söylentiler çıkmıştı. Murat Cemcir, bu söylentileri, katıldığı bir sergide doğrulamıştı.

"AHMET İLE GÖRÜŞMÜYORUZ. GÖRÜŞMEYECEĞİZ DE"
Beraber yer aldıkları dizi ve filmlerin yanı sıra, dostluklarıyla da bilinen Ahmet Kural, Murat Cemcir ikilisi, küslükleriyle sevenlerini oldukça üzdü. Katıldığı bir sergide, muhabirin "Ahmet Kural'la küsmüsünüz?" sorusunu cevaplayan Cemcir:" "Ahmet'le 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin. Ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" yanıtını verdi. 

AHMET KURAL'DAN YANIT GECİKMEDİ
Küslüklerinin neden bittiği bilinmeyen ikilinin, haklarında çıkan küslük haberi, Murat Cemcir'in yakın arkadaşı Ahmet Kural'ın düğününe gitmemesiyle netlik kazanmıştı. Hemen ardından ise Murat Cemcir'in Ahmet Kural açıklaması sevenlerini daha da üzmüştü. Murat Cemcir'in "Görüşmüyoruz. Görüşmeyeceğiz de" sözlerine, Ahmet Kural'dan yanıt geldi.
"Efsane" filminin basın toplantısında görüntülenen Ahmet Kural'a mikrofon uzatıldı. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in yaptığı açıklama sorulunca, iddialara yanıt verdi. "İleri de tekrar görebilirsiniz" diyen Kural: "Murat ile bu ara görüşmüyoruz. İleride bir gün tekrar bir araya gelebiliriz. Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun. Çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir